Okulumuz Hakkında

BAKACAK KÖYÜ BİGA/ÇANAKKALE
 Fotoğrafı

VİZYON

-Okuyan,düşünen ,araştıran -Akla ve bilimselliğe inanan, -Çalışan,üreten ve üretmekten haz duyan, -Önce kendine ,sonra tüm insanlara saygı duyan, -Çevresine duyarlı,kültürlü paylaşmayı bilen -Türkiye Cumhuriyeti , Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı -Teknolojiyi bilen kullanan -Öğrenciler yetiştirmektir.

MİSYON

-Bizler öğrencilerimiz,okulumuz ve okulumuza taşınan 17 köy çocuklarının eğitimi ve geleceği için varız. -Tüm çalışmalarımız onlar içindir. -Biz kendimize ve birbirimize güveniriz. -Biz çalışanlar okulumuzda beraber çalışmaktan haz duyarız. -Yeniliğe değişime inanır, kendimizi de buna göre hazırlarız. -Rakip olarak kendimizi görürüz. -Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. -Biliyoruz ki; iyi yetişmiş öğrenci bizim geleceğimiz ve geleceğimizin güvencesidir. Bu nedenle öğrencilerimize güvenir ve inanırız gücümüzü öğrencilerimizden ve sevgiden alırız.

Öğretmen

Rehber Öğretmen